Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser

Underviser

Lene Poulsen
Ledige pladser

Jeg blomstrer indeni

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

"Når jeg er allerlængst nede, så kommer jeg altid til at grine af det."

Sådan siger skuespiller Lene Poulsen, der i 80´erne blev landskendt som Sanne i tv-serien 'En stor familie' og som siden har spillet mere end 100 roller på teater, film og tv - og som også har kæmpet sig igennem som telefonsælger og konferencier på hestemesser.

I foredraget beskriver hun sine livtag med skæbnen for det hele har ikke været lige nemt, men Lene Poulsen har hele vejen igennem kæmpet for værdigheden og det gode humør.
"Jeg føler, at jeg er lidt af en mælkebøtte. Man kan smække asfalt hen over mig - og jeg finder alligevel en vej ud i lyset," siger hun.

Lene Poulsen har brugt sit fag til at komme ind og ud blandt mennesker i vidt forskellige miljøer. Derfor er det også et tidsbillede på en initiativrig ung kvinde, som - nærmest - kom ind med firetoget fra Jylland, slog rødder i København og stadig, nu, som 60-årig blomstrer indeni.

Andre siger om foredraget: "Det er sjovt, underfundigt og dybt rørende, at høre hende fortælle. Hun er et livstykke, og hun har en særlig evne til at være nærværende med os alle sammen, når hun står på en scene."

Lene Poulsen har flere gange spillet på Bornholm med sit eget Teater Guld.

Der er gratis kaffe og the i pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-04-2019, kl. 13:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19806
Adresse AOF kursuslok.-Rn
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleSal (1)
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Bornholm

Kursusdage

24-04-2019 Onsdag 13:30  -  15:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.