Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser

Underviser

Signe Wenneberg
Ledige pladser

Hvordan får man moderne forbrugere til at agere bæredygtigt?

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Hvordan får man fat i de moderne forbrugere – og også milleneals – der gerne vil være med til at ændre verden? Mange steder regnes Signe Wenneberg for at være blandt Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Tusindvis følger med, når hun kommunikerer bæredygtighed og hverdagsaktivisme – især på Instagram og på sin blog. Hun lavede på et tidspunkt en venlig aktivistisk bevægelse med 14.000 fans – med det mål, at få udfaset buræg – og projektet lykkedes. Hun satte sig for at vise, at helt almindelige mennesker kan bygge maksimalt bæredygtigt – og endte med at bygge verdens første FSC-certificerede træhus, som bliver besøgt af designinteresserede fra hele verden. Og da hun satte sig for at få alle hjemløse under tag, da der var polarkulde i 2016, blev hendes opråb delt og set af 1,8 millioner på Facebook, og missionen lykkedes!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-11-2019, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19-7105
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer2,36363636
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

13-11-2019 Onsdag 17:30  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Hvordan får man fat i de moderne forbrugere – og også milleneals – der gerne vil være med til at ændre verden? Mange steder regnes Signe Wenneberg for at være blandt Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Tusindvis følger med, når hun kommunikerer bæredygtighed og hverdagsaktivisme – især på Instagram og på sin blog. Hun lavede på et tidspunkt en venlig aktivistisk bevægelse med 14.000 fans – med det mål, at få udfaset buræg – og projektet lykkedes. Hun satte sig for at vise, at helt almindelige mennesker kan bygge maksimalt bæredygtigt – og endte med at bygge verdens første FSC-certificerede træhus, som bliver besøgt af designinteresserede fra hele verden. Og da hun satte sig for at få alle hjemløse under tag, da der var polarkulde i 2016, blev hendes opråb delt og set af 1,8 millioner på Facebook, og missionen lykkedes!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.