Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser

Underviser

Ulla Bernholdt
Ledige pladser

Eco-print på silke, uld og papir

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Naturfarvning på en helt ny måde, med aftryk af blade og blomster.

Vi bruger materialer fra den bornholmske natur og køkkenskabet til at skabe de smukkeste mønstre på silke, uld og papir.
Teknikken minder om den man brugte til at farve påskeæg med i gamle dage. Det er en simpel teknik, som du vil kunne fortsætte at arbejde med derhjemme efter kurset.
Blade og blomster fra f.eks. valnød, rose og løg får hurtigt en gammel silkeskjorte eller det uldne undertøj til at live op igen.
Papir med kan bruges til at lave kort elle simple bøger derhjemme.
Ved hjælp af damp fikserer vi trykkene og dagen efter pakker vi bundterne op for at se resultatet.
Vi vil på kurset gennemgå hvilke planter og materialer der egner sig bedst og hvor man kan finde dem. Jeg vil give dig ideer til hvad du kan lave af papirtrykkene.

Du må gerne medbringe et mindre stykke tøj, (helst i lyse farver) af silke eller uld, som du vil farve, hvis du har lyst. Det kan f.eks. være en silketop eller et par uld leggings du gerne vil give et nyt design.
Med i prisen er et silketørklæde pr. deltager.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-11-2019, kl. 14:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr19-4036
Adresse Multihuset i Østerlars
Stavsdalvej 30
3760 Gudhjem
LokaleSkolekøkken
Holdtimer9
Antal mødegange2
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

09-11-2019 Lørdag 14:00  -  18:00
10-11-2019 Søndag 14:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Naturfarvning på en helt ny måde, med aftryk af blade og blomster. Vi bruger materialer fra den bornholmske natur og køkkenskabet til at skabe de smukkeste mønstre på silke, uld og papir. Teknikken minder om den man brugte til at farve påskeæg med i gamle dage. Det er en simpel teknik, som du vil kunne fortsætte at arbejde med derhjemme efter kurset. Blade og blomster fra f.eks. valnød, rose og løg får hurtigt en gammel silkeskjorte eller det uldne undertøj til at live op igen. Papir med kan bruges til at lave kort elle simple bøger derhjemme. Ved hjælp af damp fikserer vi trykkene og dagen efter pakker vi bundterne op for at se resultatet. Vi vil på kurset gennemgå hvilke planter og materialer der egner sig bedst og hvor man kan finde dem. Jeg vil give dig ideer til hvad du kan lave af papirtrykkene. Du må gerne medbringe et mindre stykke tøj, (helst i lyse farver) af silke eller uld, som du vil farve, hvis du har lyst. Det kan f.eks. være en silketop eller et par uld leggings du gerne vil give et nyt design. Med i prisen er et silketørklæde pr. deltager.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.