Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser
Martin Grøn Larsen
Ledige pladser

Hvem vinder næste folketingsvalg?

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80


Hvis der varvalg i morgen, ville Mette Frederiksen få fire år mere som statsminister.

Menhar Ellemann stadig en chance? Kan han få samlet de borgerlige partier om enfælles politik?

Kan de Radikale blive så trætte af Socialdemokraterne, at deskifter side?

Og hvad med alle de nye partier: Fremad, De Nye Grønne,Lykkepartiet, Veganerpartiet, Klaus Riskær Pedersens parti, Stram Kurs og LarsLøkkes eventuelle nye parti?

Hvilken rolle kommer disse partier til at spille?

Alledisse spørgsmål undersøger vi i dette kursusforløb om moderne dansk politik.Derudover fokuserer vi på, om ideologier, holdninger og værdier stadig spilleren afgørende rolle, eller om det hele efterhånden handler mere om spin ogtaktik.

Endelig kigger vi på mediernes rolle med hensyn til det politiske liv:Er medierne fx med til at understøtte et fokus på taktik og spin?

Så hvis du erinteresseret i udviklingen inden for moderne dansk politik, så meld dig tildette kursus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-01-2021, kl. 17:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr0621103001
Adresse Aavangsskolen
Merkurvej 12
3700 Rønne
LokaleArena 160A
Holdtimer9
Antal mødegange3
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

19-01-2021 Tirsdag 17:30  -  20:00
26-01-2021 Tirsdag 17:30  -  20:00
02-02-2021 Tirsdag 17:30  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Hvis der var valg i morgen, ville Mette Frederiksen få fire år mere som statsminister. Men har Ellemann stadig en chance? Kan han få samlet de borgerlige partier om en fælles politik? Kan de Radikale blive så trætte af Socialdemokraterne, at de skifter side? Og hvad med alle de nye partier: Fremad, De Nye Grønne, Lykkepartiet, Veganerpartiet, Klaus Riskær Pedersens parti, Stram Kurs og Lars Løkkes eventuelle nye parti? Hvilken rolle kommer disse partier til at spille? Alle disse spørgsmål undersøger vi i dette kursusforløb om moderne dansk politik. Derudover fokuserer vi på, om ideologier, holdninger og værdier stadig spiller en afgørende rolle, eller om det hele efterhånden handler mere om spin og taktik. Endelig kigger vi på mediernes rolle med hensyn til det politiske liv: Er medierne fx med til at understøtte et fokus på taktik og spin? Så hvis du er interesseret i udviklingen inden for moderne dansk politik, så meld dig til dette kursus.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.