Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser

Underviser

Nanna Thomsen
Ledige pladser

Foredrag om Andelsgaarde og bæredygtig dyrkning

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

For at modarbejde den stigende klima- og biodiversitetskrise, opkøber foreningen Andelsgaarde i fællesskab danske landbrugsjorde og forpagter jorden ud til bæredygtig dyrkning. Mød Nanna Thomsen, som er økologisk landmand og forpagter af Andelsgaardes første gård. Hør om foreningen og de mange muligheder, som en nytænkning af andelsbevægelsen giver i kampen mod klimakrisen.

Mads Lyngbo fra Permakulturcenter kommer og fortæller om et lignende projekt der er undervejs på Bornholm. Mads har været ansat i Energitjenesten på Bornholm og er stadig meget involveret i bæredygtige tiltag.

Mød to engagerede personer der brænder for at udbrede kendskabet til at etablere bæredygtigt og økologisk landbrug.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-01-2020, kl. 15:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-7108
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

25-01-2020 Lørdag 15:00  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk For at modarbejde den stigende klima- og biodiversitetskrise, opkøber foreningen Andelsgaarde i fællesskab danske landbrugsjorde og forpagter jorden ud til bæredygtig dyrkning. Mød Nanna Thomsen, som er økologisk landmand og forpagter af Andelsgaardes første gård. Hør om foreningen og de mange muligheder, som en nytænkning af andelsbevægelsen giver i kampen mod klimakrisen. Mads Lyngbo fra Permakulturcenter kommer og fortæller om et lignende projekt der er undervejs på Bornholm. Mads har været ansat i Energitjenesten på Bornholm og er stadig meget involveret i bæredygtige tiltag. Mød to engagerede personer der brænder for at udbrede kendskabet til at etablere bæredygtigt og økologisk landbrug.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.