Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område
Vis underviser

Underviser

Josefin Asséhn
Ledige pladser

Senioryoga

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

I takt med at kroppen ældes er det vigtigt at opretholde smidighed, styrke og balance for at undgå skader. Yoga er en blid træningsform som hjælper dig med at bevare din krops vigør og dit sinds klarhed.
Hver lektion indeholder fysisk yoga, åndedrætsøvelser, afslapning og meditation.
Yogaen kan bidrage til:
* en roligere søvn
* bedre fordøjelse
* stærkere krop
* mere energi
* bedre balance
* forbedret koncentration
* mindre stress og angst
Du behøver ikke at tage noget specielt med dig. Der stilles stole, naturlige yogamåtter i 100 % uld og allergivenlige tæpper til rådighed.
Læs mer om undervisningen på : www.yogamedjosefin.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-01-2020, kl. 09:30

Ugedag
Holdnr19-2027
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer
Antal mødegange
AfdelingAOF Bornholm

Faktaoplysning

Niveau Begynder
Bemærk I takt med at kroppen ældes er det vigtigt at opretholde smidighed, styrke og balance for at undgå skader. Yoga er en blid træningsform som hjælper dig med at bevare din krops vigør og dit sinds klarhed. Hver lektion indeholder fysisk yoga, åndedrætsøvelser, afslapning og meditation. Yogaen kan bidrage til: * en roligere søvn * bedre fordøjelse * stærkere krop * mere energi * bedre balance * forbedret koncentration * mindre stress og angst Du behøver ikke at tage noget specielt med dig. Der stilles stole, naturlige yogamåtter i 100 % uld og allergivenlige tæpper til rådighed. Læs mer om undervisningen på : www.yogamedjosefin.dk

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.