Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område

Kurser til sæson 2020/2021

Kære kommende kursister

Vi har lidt udfordringer med de kommunale lokaler til vores kurser, så derfor har vi ikke offentliggjort et kursusprogram endnu.
Der kommer ikke noget trykt program i postkassen.

Hans Rømerskolen skal renovere gymnastiksale og festsal, så der skal findes alternativ hertil. Meld gerne tilbage, hvis du kender et ledigt lokale til 20 personer der skal undervises i yoga om mandagen fra kl. 16.30 til 18.30 i Aakirkeby.

Varmtvandsbassinet på Sønderbo er endnu ikke frigivet, da der ikke må komme folk udefra endnu grundet COVID-19 restriktioner.

AOF's egen sal er også reduceret til halvdelen, da den skal benyttes til tavleundervisning. Det gør at vores bevægelseshold om dagen og til dels om aftenen bliver flyttet til Vestermarie skoles gymnastiksal.

COVID-19 restriktionerne gør at vi må henstille jer alle til at medbringe egen håndsprit, da vi ikke har mulighed for opbevaring på de kommunale skoler. Underviser vil sørge for at der er behørig afstand.

Hjertemotionsholdet afventer et klartegn fra Hjerteforeningen på Bornholm, da vi alle gerne vil passe på hinanden i disse tider.

Med håb om forståelse

Steen Grønnegaard
Skoleleder

20/07/20