Viden, udvikling og samvær
3700 RønneVælg område

Klimaambassadør

Det er nærliggende at lade mismodet skylle ind over sig, når vi næsten dagligt hører miljøets tilstand. Men mismod bringer os ingen vegne, og videnskaben er faktisk enige om, at det ikke er for sent at vende udviklingen, hvis vi ændrer vores livsstil over hele kloden. FN har vedtaget en ambitionsplan med 17 indsatsområder, der skal sikre en bæredygtig verden for vores børn og børnebørn. Planen omfatter emner som fattigdom, hungersnød, ulighed, energi, bæredygtige byer og havmiljø.

Vi har besluttet os for at tage fat på mål nr. 13 i den plan: Klima-handling. Derfor søsætter AOF i de kommende måneder et stort initiativ med overskriften ”Klimaambassadør”.

Vi vil sammensætte uddannelses- og debatprogrammer i hele landet om, hvordan vi helt praktisk i hverdagen kan være med til at vende udviklingen, hvis vi hver især påtager os en rolle som ambassadører for klimaet.

Der er desværre ingen aktuelle kurser i denne kategori. Ring eller send en mail for at høre nærmere om, hvornår der er planlagt nye aktiviteter.